Oil Spray, Oliespuit, Olijfolie sprayer, Azijnsprayer, vloeistofsproeier voor in de keuken, 100 ml

18,95

Met uw olijfoliespray kunt u nu de gewenste hoeveelheid olijfolie snel en makkelijk toepassen. Hierdoor wordt het bereiden van uw favoriete gerechten een stuk makkelijker. De olijfoliespray is stevig en is voor vloeistoffen te gebruiken, o.a. voor de grill, pan, barbecue, bbq, ovenschalen etc. De spray bespaart tijd, moeite, is simpel te gebruiken en is ook nog eens een mooi product voor iedere keuken!

9 op voorraad

Beschrijving

Met uw olijfoliespray kunt u nu de gewenste hoeveelheid olijfolie snel en makkelijk toepassen. Hierdoor wordt het bereiden van uw favoriete gerechten een stuk makkelijker en tijdbesparend. De olijfoliespray is stevig en is voor vele keukenwaar te gebruiken, de grill, pan, barbecue, ovenschalen etc. De spray bespaart tijd, moeite, is simpel te gebruiken en is ook nog eens een mooi product voor iedere keuken!

Multifunctioneel
De olijfoliepomp is veelzijdig. Natuurlijk kunt u de pan invetten met olie, maar de spray is ook geschikt voor azijn en andere vloeibare stoffen niet beperkt tot olie. U zou de olijfoliespray zelfs kunnen vullen met dressing en sauzen als dat uw wens is! Geef uw maaltijd net iets extra’s met een spray van uw favoriete dressing over de salade heen of uw favoriete saus over uw avondeten.

✔ Multifunctioneel
✔ Tijdbesparend
✔ Makkelijk te gebruiken
✔ Food-grade glas
✔ Roestvrij staal
✔ Perfect doseer bare spraymond
✔ Stevige drukknop
✔ Lekt niet

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Afmetingen 18,8 × 4,7 × 4,7 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oil Spray, Oliespuit, Olijfolie sprayer, Azijnsprayer, vloeistofsproeier voor in de keuken, 100 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *